Wil je veiliger en gemakkelijker met software werken? Softwarelicense4u is de website die jij zoekt

Eerste computer

Als je denkt dat de computer een moderne uitvinding is, denk jij er verkeerd over na! De computer bestaat al meer dan 360 jaar. Door de jaren heen worden de computer met steeds nieuwere software uitgevonden met een scherpe prijs, die voor sommige mensen niet betaalbaar is. De eerste computer uit 1642 werd pascaline genoemd.

Voordelen en-nadelen open source

Er zijn verschillende softwares die je voor je computer kunt gebruiken. Een bekende software die vrijwel door iedereen wordt gebruikt heet open source. Deze software is gratis. Open source is een software waarvan de broncode is gepubliceerd. Op deze manier kun je vrij makkelijk dingen kopiëren en aanpassen zonder kosten aan toeslagen. Met deze software zit je niet vast aan één leverancier. Op deze systeem worde verschillende plugins ontwikkelt. Dankzij een plugin kan het origineel systeem gebruikt worden met extra functies. Zo kun je duizenden plugins installeren voor je website. Een community van deze systeem wordt door honderdduizenden programmeurs beïnvloedt. Hierdoor wordt er steeds nieuwe technieken bewerkt. De meeste programmeurs staan ook bereid om elkaar te helpen. Nadelen van deze software is dat er verantwoordelijkheid ligt bij iedereen en niemand. De core developers zijn een aanspreekpunt en kunnen hierop snel in actie komen. Het wordt steeds gemakkelijker om een website op te zetten. Zo is het lastig in te schatten of een persoon die een website opzet een expert is ofniet.

Opzoek naar een software?

Wil jij gemakkelijker met softwares werken waarbij je geen meldingen krijgt dat de proefperiode over is? Bestel dan al je softwares bij softwarelicense4u. Binnen 5 minuten is jouw software geïnstalleerd zonder stress. Je hebt veel mogelijkheden om een software te betalen. Ben je benieuwd naar welke softwares deze webshop allemaal heeft? raadpleeg dan de website. Als je met iets niet uitkomt, kun je je vragen stellen in de live chat.