Voordelige software verkrijgbaar zoals office 2019

Reserve-kopie

Ben je bezig met een verslag of presentatie, vergeet dan niet het bestand op te slaan. Het kan namelijk voorkomen dat het computer het bestand niet heeft opgeslagen. Windows 10 is het software die je kunt gebruiken voor het opslaan van je bestanden. Het is ook slim als je een back-up maakt van bestanden die je hebt opgeslagen. Een ander woord voor back-up wordt ook wel een reserve kopie genoemd. Een reserve kopie slaat al je belangrijke bestanden op. Je hebt pas aan een reserve kopie als die;

  • Op het juiste tijdstip is gemaakt
  • Op de juiste manier is gemaakt

Voor en nadelen

De mails die je binnenkrijgt worden ook automatisch opgeslagen. Als je je computer niet vertrouwt, kun je altijd nog een externe hardware schrijf kopen. Een hardware schrijf is een grotere vorm van een usb. Hierop kun je je bestanden opslaan. Deze hardware schrijf heeft zijn voor-en-nadelen.

Voordelen;

  • Je beheert extra opslagruimte op, waardoor je geen laptop hoeft aan te schaffen om een reserve kopie te gaan maken.
  • Je kunt het eenvoudig overal naar toe meenemen
  • Makkelijk en snel een back-up maken van je bestand

Nadelen;

  • Gevoelig voor diefstal
  • Iedereen kan het bestand zien
  • Onbetrouwbaar, dit komt door de technologie

 

Tips bij aankoop van een externe harde schrijf

Hierboven heb ik een aantal voor en nadelen benoemd van een externe harde schrijf. Echter raad ik het je wel aan, omdat je het veilig kunt opbergen. Op deze externe harde schrijf kun je leuke herinneringen opslaan. Deze harde schrijf kun je overal naar toe meenemen, maar denk eraan dat het harde schrijf wel stevig in elkaar moet zitten. Je kan namelijk aardig wat schrokken krijgen van dit harde schrijf als het niet stevig genoeg is. Let ook op de snelheid van deze harde schrijf. Je hebt namelijk niks aan een harde schrijf die sloom is. Dus vraag om tips voordat je een harde schrijf koopt. Softwarelicense4u biedt jouw tientallen soorten software zoals een office 2019.