Je laptop goed verzekeren

      Reacties uitgeschakeld voor Je laptop goed verzekeren

We leven in een wereld waarin we zelf ons werk mee kunnen naar een plek wat we zelf willen. We hebben tegenwoordig zoveel programma’s waarbij je thuis kan werken of op andere plekken als je dat wilt. Dit kan erg handig zijn, maar er zijn ook grote nadelen aan verbonden. Een van de grote nadelen is dat een grotere kans is op dat je laptop kapot gaat. Je sleept hem namelijk overal mee naar toe, en als je drinken over je laptop laat vallen is er een kans dat je jouw hele laptop kapot maakt i.p.v. alleen het toetsenbord.

Wat kun je tegen deze ongevallen doen?

Je hebt tegenwoordig bijna overal verzekeringen voor. Zo heb je dus ook verzekeringen voor je laptop. Het enige wat je moet doen is met een druk op de knop aangeven wat je wil en hoe duur de aankoop van je laptop was. Hoe duurder je laptop namelijk was, hoe meer je per maand moet betalen voor de verzekering. Je moet wel even goed overwegen of je wel of niet je laptop wilt verzekeren. Als je hem namelijk niet heel vaak ergens mee naar toe neemt heeft het ook geen zin om €100 per jaar te betalen voor een verzekering.

Waarom zou je wel je laptop verzekeren ?

Een grote reden om je laptop wel te verzekeren is dat je met wat er ook gebeurd, jij je geld terug krijgt voor je laptop. Als je dus drinken over je laptop gooit en je laptop daarom niet meer doet, is dat geen probleem. Je hoeft je dus geen zorgen meer te maken over dat je laptop kapot gaat.