Wat weet jij eigenlijk van de technologie?

      Reacties uitgeschakeld voor Wat weet jij eigenlijk van de technologie?

Het gebruiken van computers en laptops is eigenlijk niet meer weg te denken uit het leven van nu. Veel bedrijven maken er gebruik van en kunnen ook niet zonder. Daarnaast is het gewoonweg erg handig, maar wie had dit in het verleden gedacht? Wat vroeger normaal was is nu apart en dit geldt andersom ook.

De komst van de technologie

Vroeger konden mensen zich er niks bij voorstellen, maar de ontwikkeling van de technologie is de laatste jaren erg hard gegaan. Niet gek, de mens wil steeds meer en alles moet beter, kleiner of groter. De ontwikkelingen in de technologie zijn dan ook erg hard gegaan en blijven nog steeds doorgaan. Wanneer er iets wordt ontwikkeld wordt er altijd gekeken hoe dit nog beter kan worden gemaakt. Wat moet er bijvoorbeeld gebeuren om het zo gebruiksvriendelijk te houden en ervoor te zorgen dat iedereen er zonder problemen mee om kan gaan?  Het is goed dat de technologie blijft ontwikkelen en dat er steeds meer nieuwe technologieën worden ontwikkeld. Wanneer je het hebt over computers en de daarbij behorende geheugenkaarten zal je zien dat deze in het verleden immens groot waren en dit terwijl ze tegenwoordig amper in de hand zijn te houden. Het is in de afgelopen jaren flink veranderd, maar je kan jezelf afvragen of deze verandering eigenlijk goed zijn of dat we onszelf te ver door ontwikkelen en dat er tegenwoordig geen stoppen meer aan is.

Variëren in technologie

Bij technologie kan je aan van alles denken en ook de gebruikers gemakken. Wanneer je bijvoorbeeld kijkt naar windows zijn ze met een variant begonnen en zover uitgebreid dat je tegenwoordig een windows 10 licentie kan aanschaffen. Het is vaak de vraag wanneer de volgende variant weer komt en welke nieuwe mogelijkheden hier bij zijn gekomen. De instelling is vaak dat er altijd wel wat verbeterd kan worden. Na de eerste uitgave komen er volgens ook vaak meerdere updates die ervoor zorgen dat de gebruikerservaringen nog beter worden. Hierin blijven de ontwikkeling voortgaan en is er altijd wat te verbeteren, wanneer er goed geluisterd wordt naar de gebruikers zal dit altijd in het voordeel van de afnemers zijn.