Wijnflessen gekoeld bewaren in een wijnkoelkast

      Reacties uitgeschakeld voor Wijnflessen gekoeld bewaren in een wijnkoelkast

Traditioneel feest; Pasen

De feestdagen zijn voorbij. En het huis is rommelig. Na een dagje opruimen dat je dat er nog volle wijnflessen op het aanrecht liggen. Deze flessen wil je niet op het aanrecht laten. Er is geen plek in de koelkast, dus je weet niet waar je de wijnflessen moet laten. Zorg ervoor dat je de wijnflessen goed opbergt. Wist je dat een gemiddelde Nederlander per jaar meer dan 20 liter wijn drinkt. Ja, je leest het goed, 20 liter wijn per jaar. Pasen is over paar maanden. Deze traditioneel feest wordt ieder jaar gevierd. Het is een christelijk feest die door de hele wereld wordt gevierd.

Wijnflessen opbergen

Wijn flessen kun je op verschillende manier bewaren. Je kunt het op het aanrecht van de keuken laten, opbergen in de koelkast of opbergen in de kelder. Staat je hele huis vol met spullen en heb je een ruimte vrij in je huis, koop dan een wijnkoelkast. Deze koelkast is bedoeld om alleen wijnflessen te bewaren, omdat het speciaal daarvoor is geproduceerd. Er gaan gemiddeld 45 tot 50 flessen in deze koelkast. De kwaliteit van deze koelkast is van topkwaliteit. Er worden speciale materialen gebruikt. Wist je dat deze koelkast speciaal in Frankrijk wordt geproduceerd. De voordelen van deze koelkast zijn;

  • Stevig product
  • Speciale materialen
  • Moeilijk breekbaar
  • Er komt geen geur naar buiten
  • Alles wordt ingesteld tijdens de levering van de koelkast

SERVICE EN CONTACT

Zorg ervoor dat je voorzichtig met deze koelkast werkt, omdat het niet een goedkoop koelkast is. Dus laat het plaatsen op een plek, waar geen kinderen komen. Als je niet uitkomt met deze koelkast, kun je altijd vragen stellen aan de persoon die alles levert. Als je opmerkingen of andere vragen hebt, kun je beste contact opnemen met het bedrijf. Veel succes met het uitzoeken van de juiste koelkast.