ATEX floodlights horen in de spotlights

      Reacties uitgeschakeld voor ATEX floodlights horen in de spotlights

Deze unieke soort verlichting verdient het zeker om eens in de spotlights gezet te worden. Dit omdat deze spotlight lamp ideaal is in veel verschillende situaties. Zeker op zwaar industriële gebieden komt de floodlight van ATEX helemaal tot zijn recht. Een floodlight lamp van ATEX is gemaakt van een zeewaardig aluminium ingegoten behuizing met aparte RVS montage behuizing, waardoor deze van erg goede kwaliteit is en zeker tegen een stootje kan. Neem bijvoorbeeld een olieplatform of een schip. Een ATEX floodlight lamp is daar helemaal op zijn plaats en heeft weinig onderhoud nodig dankzij de zware kwaliteit.

Waarom kiezen voor een ex foodlight?

Er zijn net al een aantal punten genoemd, maar er zijn natuurlijk nog veel meer redenen waarom je zou moeten kiezen voor een floodlight. Zo kun je er bijvoorbeeld verschillende soorten lampen in plaatsen zoals een halogeenlamp of een halogeen metaalhalogenide. Tevens is het mogelijk om de lamp te verstellen in stappen van 15 of 30 graden. Hierdoor kun je veel verschillende plaatsen verlichten en ben je niet beperkt tot een bepaalde plaats. Dit is bijvoorbeeld ideaal wanneer je een bewegend object moet belichten.

Wat daarnaast ook het benoemen waard is, is dat deze lamp beschikbaar is voor verschillende verlichtingsbronnen: namelijk QT, HIT en HST. Gebruik de lamp in zones 1, 2, 21 of 22 en ontdek direct waarom zo veel mensen enthousiast zijn over de EX floodlight. Wil je graag meer informatie lezen over deze soort lamp of ben je gewoon nieuwsgierig naar meer speerpunten om te kiezen voor deze soort verlichting? Dan is het aan te raden om nog eens te zoeken naar andere varianten door termen te gebruiken als “Ex floodlight voordelen” of “Waarom een ex floodlight?” Je vindt dan gegarandeerd de informatie waar je naar opzoek bent en waarschijnlijk nog wel meer dan je verwacht.

Afbeeldingsresultaat voor ex floodlight