Een mannelijk cadeaupakket

      Geen reacties op Een mannelijk cadeaupakket

Opzoek naar een cadeau voor jouw vriend of mannelijke collega? Een cadeaupakket is altijd een leuk idee om te geven. Er zijn natuurlijk talloze manieren om een cadeaupakket samen te stellen. Denk daarbij aan bier, wijn, snacks, bier en wijn opener enzovoort. Hieronder worden een aantal leuke pakketten voor jou om je op ideeën te brengen.

Een bierpakket

Is jouw vriend of mannelijke collega juist fan van een lekker flesje bier? Dan is het geven van een bierpakket een erg leuk idee. Maar dan komt de vraag nog welk soort bier zij lekker vinden? Een speciaal biertje of gewoon Grolsch of Heineken. Een speciaal bierenpakket is dan weer leuk om te combineren met een harde worst, blokjes kaas en een bieropener voor het totale plaatje.

Een wijnpakket

Een lekkere fles rode wijn of is jouw vriend of mannelijk collega juist een fan van witte wijn. Dan komt nog weer de keuze vol, fruitig, zoet of droge wijn. Genoeg keuzes, maar ook veel combinaties mogelijk. De fles wijn is leuk te combineren met een borrelmix, chips en misschien wel wat dip sausjes met toastjes. Of kies jij juist voor een combinatie van kleine wijn flesjes gecombineerd met lekkere snacks?

Zelf bier brouwen pakket

Als jouw vriend of mannelijke collega een echte fan is van speciaal bieren is het een leuk idee om een cadeau pakket te geven waarbij zij zelf bier kunnen brouwen. Maar wat kun je je voorstellen bij zo’n bierpakket? Bij de meeste pakketten zitten de basis ingrediënten om bier te brouwen zoals mout, hop en gist. Voor de mout zitten er verschillende soorten bij om het bier smaak en kleur te geven. De hop zorgt voor de bitterheid en aroma’s van het bier. De suikertabletten zorgen ervoor dat er geen hergisting wordt gecreërd.

Er zijn ook nog veel meer mannelijk pakketten te creëren of samen te stellen, zoals bij kado factory.