Creality CR10: meerdere verschillende modellen

      Reacties uitgeschakeld voor Creality CR10: meerdere verschillende modellen

Sinds de Creality CR10 op de markt is gekomen, is het nog gemakkelijker geworden om een 3D-printer op zakelijk vlak in te zetten. Dat komt bijvoorbeeld door het formaat. De CR10 kan 300x300x300 aan. De CR10 S4 zelfs 400x400x400 en de CR10 S5 500x500x500. Hoe groot het ook moet zijn, het is allemaal goed voor elkaar te krijgen. Dit maakt het printen dan ook ineens een stuk voordeliger en dus een hele goede optie voor allerlei soorten toepassingen. Daarnaast zijn er natuurlijk ook nog een aantal belangrijke andere voordelen. Ook deze zijn zeer interessant om te bekijken.

Groot printen is makkelijk

Wie juist met grotere objecten aan de slag gaat, heeft er veel aan om de Creality CR10 als een goede optie te zien. De dubbele Z-as die in de 3D-printer is gemonteerd zorgt ervoor dat het gemakkelijker dan ooit is om groot te werken zonder dat de nauwkeurigheid hieronder hoeft te leiden. De dubbele as zorgt ervoor dat er in dunne lagen wordt geprint. Daardoor zijn de details goed in het oog te houden en is het goed mogelijk om precies dat te maken wat je voor ogen hebt. Daarom is deze printer ook zo breed inzetbaar.

Simpel te gebruiken door iedereen

Het gebruik van de Creality CR10 is ook heel gemakkelijk. Ook dit is een punt waar veel aandacht aan is besteed bij het ontwikkelen van de printer. De meeste zaken worden bijvoorbeeld in de gaten gehouden met behulp van de systemen die in de printer zijn gebouwd. Zo is het bijvoorbeeld gemakkelijker mogelijk om filament te wisselen zonder dat dit ten koste van het eindproduct hoeft te gaan. Dit zijn belangrijke vooruitgangsontwikkelingen die de moeite waard zijn om deze printer te bekijken. In combinatie met de geschikte prijs zijn al veel mensen ervan overtuigd geraakt.