Wat is ReLEx SMILE Laser Oogchirurgie?

      Reacties uitgeschakeld voor Wat is ReLEx SMILE Laser Oogchirurgie?

ReLEx SMILE (kleine incisie lenticule extractie) is een sleutelgatprocedure die de behoefte aan een hoornvlies elimineert (zoals bij standaard LASIK ooglaseren). Het elimineert ook de langdurige genezingstijd bij LASEK/PRK.

In tegenstelling tot LASIK, die vereist dat wordt gesneden in het oppervlak van de hoornvlies om het weefsel onder te krijgen, werkt SMILE door middel van een kleine verbindende tunnel. Het gerichte hoornvliesweefsel wordt omschreven met de laser, en dan zorgvuldig verwijderd door de tunnel of ‘sleutelgat’.

Aangezien er slechts een minuut incisie in het oppervlak van de hoornvlies is, is herstel dramatisch minder dan andere technieken, met het oog bijna onmiddellijk genezen. De meeste patiënten rapporteren een compleet herstel binnen 12 tot 24 uur en zijn de volgende dag weer in hun normale routines.

 

ogen laseren

Deze minimaal-invasieve procedure zorgt voor nauwkeurigere en veiligere oogbehandelingen. ReLEx SMILE kan in aanzienlijk minder tijd uitgevoerd worden dan de standaard LASIK laserbehandeling en kan het post-operatieve ongemak en het droge oog aanzienlijk verminderen (in sommige gevallen helemaal elimineren).

ReLEx SMILE is meestal geschikt voor patiënten die kortzichtig zijn, met name degenen die niet tolerant zijn met contactlenzen of dunne hoornvlies hebben en die wellicht ongeschikt zijn voor de standaard laseroogchirurgie.

“Ogen laseren is al een zeer veilige en zeer effectieve chirurgische procedure. Met meer dan 20 miljoen behandelingen tot op heden is het ook de meest populaire electieve procedure ter wereld. ReLEx SMILE vertegenwoordigt de volgende generatie in visiecorrectiebehandelingen”

Waarom kies ReLEx SMILE:

  • Minimaal-invasieve “sleutelgat” benadering
  • Meer accurate behandeling
  • Snellere behandeling met minder na-effecten
  • Snellere hersteltijden
  • Kan een breder scala aan patiënten behandelen, ook die met zeer hoge voorschriften
  • Kan degenen behandelen met droge ogen, dunne hoornvliesjes, contactlensintolerantie
  • Een optie voor diegenen die niet geschikt zijn voor de standaard ogen laseren

Voor meer informatie over deze revolutionaire nieuwe Laser Eye Surgery behandeling, of om uit te vinden of u geschikt bent, bel ons en boek uw overleg bij de London Vision Clinic.