Bijbaan nodig in Amsterdam?

      Reacties uitgeschakeld voor Bijbaan nodig in Amsterdam?

Dan ben je hier aan het goede adres! Amsterdam is dé plek voor alle hotspots. Hippe winkeltjes, originele eettentjes en markten zijn hier in overvloed. Dat betekent dat het hier barst van de bijbaantjes die jij kan gaan vervullen.

Werken in een restaurant

Werken in de bediening als bijbaan in Amsterdam is niet moeilijk om te vinden. Er is zó veel keuze! Van avocado tentjes tot een kattencafé. Uiteraard zijn er ook nog de normale kroegjes of lunchtentjes. Als je in een restaurant werkt zijn er verschillende taken die je kan uitvoeren. Zo kan je achter de bar staan, bestellingen opnemen of wegbrengen, helpen in de keuken of de eeuwig dankbare taak als afwasser vervullen. Lijkt het je leuk om horeca ervaring op te doen? Kijk dan hier voor een bijbaan in een restaurant in Amsterdam

Winkelmedewerker

Ga in een winkel werken als bijbaan in Amsterdam! Adviseer mensen wat ze als outfit moeten kopen of adviseer klanten met de keuze van het interieur. In Amsterdam zijn er genoeg leuke winkeltjes waar je aan de bak kan. Ga eens langs bij die ene winkel waar je elke week even naar binnen stapt of kijk hier en ontdek waar nog winkelmedewerkers in Amsterdam worden gezocht. Als winkelmedewerker sta je voornamelijk achter de kassa, geef je klanten het juiste advies, beantwoord je vragen en zorg je dat de winkel er netjes bij staat.

Studiegerelateerde bijbanen

Ben je op dit moment aan het studeren en zoek je een bijbaan waarbij je alvast ervaring kan opdoen in jouw vakgebied? Niet alleen staat het goed op je CV, het is ook interessant om te ontdekken wat je leuk vindt. Check snel wat er allemaal mogelijk is.

Callcenter

In Amsterdam zitten veel grote bedrijven die salesmedewerkers nodig hebben om bijvoorbeeld abonnementen te verkopen. Als jij nou echt heel erg goed bent in mensen overtuigen dan is deze baan echt geknipt voor jou. Je mag de hele dag met mensen aan de telefoon hangen om ze naar jouw hand te praten. En het leukste van deze baan? Je kan er goede bonussen voor krijgen!

Ben jij geïnspireerd geraakt en kan je niet wachten om naast je school of studie een bijbaantje te hebben? Wil jij vaker uit lunchen gaan of die Nikes te kopen waar je al zo lang naar kijkt? Ga dan op zoek naar een bijbaan!